Tenerifeinfo.nl


Reisinformatie Tenerife

Main Page Content:

Ad Google

Het weer en klimaat in Tenerife

Klimaat in Tenerife


Het uitzonderlijke weer van de Canarische Eilanden garandeert een heerlijke vakantie op ieder moment van het jaar. Tenerife heeft namelijk een gematigd subtropisch klimaat. Het eiland profiteert van passaatwinden en verfrissend koele golfstromen, wat zorgt voor een gemiddelde temperatuur van 20 tot 30 graden Celcius gedurende het gehele jaar.
Het mooie eiland Tenerife biedt voor de vakantieganger dan ook vele sportieve watersport- en vakantieactiviteiten. Maar natuurlijk kun je er ook heerlijk ontspannen in de zon.
Het klimaat en weersomstandigheden in Tenerife veranderen niet drastisch in het jaar. Tenerife heeft het laagste temperatuurverschil tussen de zomer en de winter in de hele wereld. Nu en dan valt er regen, maar Tenerife heeft geen specifieke regenseizoen. Dit alles is dan ook de reden waarom Tenerife het eiland van de Eeuwige Lente wordt genoemd.
Echter verschillen de weersomstandigheden op Tenerife wel sterk tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van het eiland. Het warmste weer kan worden gevonden op het zuiden en westen van Tenerife.
Tenerife heeft het laagste temperatuurverschil tussen de zomer en de winter van de hele wereld. Nu en dan valt er regen, maar Tenerife heeft geen specifieke regenseizoen.
De airconditioning is vrij zeldzaam, daarvoor in de plaats zorgen luchtventilators gewoonlijk voor voldoende verkoeling, zelfs op het hoogtepunt van de zomer.
Weersvoorspelling in Tenerife


Links
Main site navigation end
-

Advertentie

 

De Jong Intra Tenerife Zoek en boek jouw vakantie zoals jij dat wilt. Zonvakanties Tenerife.Vakanties op Tenerife Naar Playa de las Americas? Altijd scherp geprijsd.Eiland hoppen Vakantie naar de Canarische Eilanden. Bezoek Tenerife, Gran Canaria en meer.Vakantie Tenerife? Met TUI naar Tenerife? Groot aanbod, lage prijzen.-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
Locale tijd - het weer

Tijd in Santa CruzHet weer in Tenerife

Klik hier voor het weer in Tenerife weersvoorspelling Tenerife

- -

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
 
- -

Advertentie


Advertentie

 

Tenerife Lastminute Nu supervoordelig naar Tenerife. Boek veilig en snel op Tui.nl!Tenerife Zonvakantie Bekijk hier uw reis naar Tenerife! Uw vakantie goed geregeld.Vakantie Tenerife Rust en genieten! Eliza Was Here in Tenerife.Tenerife vliegtickets Goedkope vliegtickets naar Tenerife. Via Vliegtickets.nl.